Alweer een heerlijke actie!!
Door: Roos
Blijf op de hoogte en volg Anneroos
20 September 2006 | Nederland, Amsterdam
Ben zaterdag met Freddy naar Casabau geweest... Toen had ik ook weer een heerlijke actie!!;) Onderweg moesten we nog even boodschappen doen.. Want we hadden natuurlijk nog niets gegeten... Dus wij een supermarkt in, en we waren van plan om gelijk weer weg te gaan... dat kwam er dus niet van.....:) Want roosje was weer vergeten om beltegoed te halen en ondertussen had ik mama aan de telefoon.. Dus, alles tegelijk doen... druk druk druk en snel de supermarkt uit, ophangen en wegrijden. Laat ik nu mijn telefoon in het dashbord leggen... Niet gezien door alle drukte dat er een gat in t dashbord zat... Dus ik rij weg... Hoor ik BOF..!!! Telefoon weg!!! In de bak gevallen van de ventilatie.. achte rhet dashbord.. Wat een leuk uitje zou moeten worden werd stress, want zoals de meesten van jullie weten... Ik kan niet zonder mijn tellie!!
Dus Freddy en ik weer terug rijden.. Zijn we gewoon een uur bezig geweest om die freaking telefoon uit de auto te krijgen!! Na een half uur lag de hele auto open en toen maar vissen naar mijn schatje!! En ik heb hem weer! Gelukkig!
Toen konden we eindelijk onze weg vervolgen naar Casabau. En dat is ook een heel erg mooi strand.. We hebben daar uiteraard weer gesnorkeld en ik heb een zeeslang gezien! Het was echt weer prachtig! Tanti.. je hebt echt gelijk over het snorkelen! Zeker een aanrader voor iedereen die hier komt!
Vandaag op het werk werd er ineens geschreeuw: "DOLPHINS" Dus wij als een gek naar buiten gerend en maar staren naar de zee! En ja hoor, IK heb ze gezien!! Echt vreemd dat die beestjes gewoon zwemmen daar!
Rond de tijd dat de dolfijnen langs kwamen waren er net mensen aan het duiken en die hebben ze dus gewoon voorbij zien komen! Wie weet gaat het mij ook nog overkomen!!
Morgen mijn tweede duikles.. Ben benieuwd hoe dat nu gaat! Zal vast wel goed komen! Neem voor de zekerheid mijn onderwater camera mee.. je weet maar nooit wat je tegenkomt!
Ga ook morgen kijken naar een nieuw huisje.. Denk dat dat wel wat voor mij is! Eigen badkamer, toilet en 2 persoonsbedje! Ideaal!! En in het centrum! Wat wil je nog meer... Ik laat het zo snel mogelijk weten als er vorderingen zijn.
Ik ga nu even lekker genieten van mijn pizza Hawaii..!! Ik laat snel weer van me horen!
dikke kus
20 September 2006 - 08:33
Ellen:
Hee Roos!! Wat fijn om te horen dat je het nu echt lekker naar je zin hebt. :) Wat gaaf van die dolfijnen, die kom je zelf vast nog wel eens tegen
Lieverd geniet er lekker van! Dikke knuffel Ellen -
20 September 2006 - 15:38
Koos En Josien:
Ha Anneroos
Zoooooo, jij bent er wel meteen helemaal ingedoken he, in dat curacaose leven op het land en in de zee. Hartstikke leuk hoor dat je leert duiken. Gaaf is dat he, we zijn eignelijk wel een beetje jaloers dat jij meteen zulke mooie dingen ziet, terwijl wij hier ploeteren in het zwembad. Maar, wie weet komen wij ook nog wel een keer die kant op. Je zit bij een padi duikschool he? Moet je eens vragen of ze ook duiken met rolstoelers. En wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar de foto's. Nou lieverdje, heel veel succes bij je tweede duikje. Dikke zoen van ons en tot de volgende mail! -
20 September 2006 - 20:41
Nadine:
Hi Roos,
Met het duiken moet je door het mondstuk ademen.. Haha..
Kus Nadine -
22 September 2006 - 06:35
Lotte:
Hey meis!! Gaaf hoor dat duiken en die dolfijnen, mooi dat je per 2 okt je nieuwe huisje in kan...echt beter!! Dan kan het feest beginnen!!! En euh....is die Oliver wat?? Of zeg je van nee?? Nou lieverd eet goed, geniet en feesten zou ik zeggen, ik neem aan dat je die drankjes die er normaal in de fati in giet,daar ook wel neemt?? Leuk verhaal,en we spreken je weer snellies!!!! Liefs en knuffels!! (k) -
25 September 2006 - 13:33
Truus:
Hoi Anne,
Zit op m'n werk je foto's te bekijken met Betty.
Ze wil ook graag mee,ze kan in de koffer opgevouwen,dus met andere woorden ze is een beetje jaloers.
Ikke heb er echt zin in,laat je gauw weten wanneer precies.
Groetjes van Betty
Dikke kuzzzz Mama Truus -
25 September 2006 - 17:00
Doris Baillet:
Nou, zo kan ik mooi op de hoogte blijven van al je avonturen. Net iets voor jou van die telefoon, gelukkig is het goed afgelopen. Dikke kus, Doris en Marcel. p.s. ik hoop dat het lukt met je nieuwe huisje. -
25 September 2006 - 18:24
Karlijn:
snik, ben je net offline!!Dan laat ik maar ff een berichtje achter!! Super man dolfijnen!!! Heerlijk trouwens een huisje in het centrum ik bedoel wat wil je nog meer!! Doe rustig aan en we skypen liefs xxx -
26 September 2006 - 18:05
Eva:
Daar moet je ook echt Anneroos (tja.. wel.. of Eva ofzoietsdergelijks) voor heten he!? dus, vanaf nu let je nog beter op je foon, en ik kijk al uit naar je volgende Curacao blunder, hihi.. mooi dat je een nieuw huisje hebt gevonden, gefeliciteerd! maak er nog een mooie tijd van en suc6 met duiken, ik hou het in de gaten, Kus (and have fun & behave darling!!)