zwak, ziek, misselijk en een kapotte auto..
Door: Roos
Blijf op de hoogte en volg Anneroos
04 November 2006 | Nederland, Amsterdam
Maar weer eens een berichtje vanuit Curacao!
Het hele huis is al ongeveer ziek geweest hier! Buikgriep, 1 hap eten en vervolgens alles weer heerlijk uitkotsen.. Keelpijn, en niet meer kunnen praten. Ja, op Pieter Maai nummer 100 kan het allemaal! Ik ben afgelopen woensdag naar de dokter geweest om mijn oren na te laten kijken. Nou het is dus mooi balen want mijn trommelvlies is niet goed.. De dokter kan er niets aan doen, ik heb medicijnen gekregen waardoor het beter moet worden. We wachten in spanning af! Het ergste is nog dat ik absoluut niet mag duiken met zulke oren.. Ik was net weer van plan om de draad weer op te pakken, maar dat gaat dus niet door!
Gister is er ook weer wat gejat bij ons uit de achtertuin, een laptop. Het meisje wat beneden woont wou gaan werken aan de tafel en had de laptop buiten alvast klaar gezet en toen ze even binnen was voor 2 a 3 minuten was d’r laptop weg. Wat bleek nou, het hek bij ons aan de zijkant van het huis was opengebroken door een tjoller. Hij heeft waarschijnlijk al een tijdje om het hoekje staan kijken en op het juiste moment zijn kans gegrepen. Het is nu dus nog meer uitkijken hier!
Op stage gaat alles prima! Ben vandaag mee geweest in de Zodiac om mee te helpen met de babana boat. Was erg vermakelijk om die mensen op dat ding te zien zitten en er vervolgens keihard af te lazeren! Was weer even goed voor de lachspieren!
Ik heb sinds 2 dagen ook een andere auto, en dat is nou niet echt dat je zegt een grandioos succes..! ik ging met een huisgenootje naar de garage toe om haar auto weg te brengen maar ik denk dat ik beter die van mij had kunnen laten staan! Bij elk stoplicht moest ze onder mijn motorkap, omdat de accu steeds losging. Je raad het dus al, dikke files achter mijn Corolla en vele boze gezichten! Ik had de grootste lol natuurlijk! Toen de accu vast was gezet was het nog niet goed, want nog steeds bij elke bult, bochtje of stoplicht viel die motor weer uit.. Jeetje was een hels ritje! Maar we hebben er wel ontzettend om kunnen lachen! Vooral als je de gezichten ziet van de mensen die achter je staan! Zo saggie! En ik maar blijven lachen! Maar als het goed is komt vanavond mijn oude skeurbakkie weer terug van de garage, en kan ik daar weer lekker in crossen!
Zondag zijn we (zoals elke zondag) weer naar Wet & Wild geweest. Was weer gezellig want iedereen was weer van de partij! Na een flinke happy hour kwam ik mijn collega’s tegen. Zo zat als een stelletje konijnen, maar wel gezellig! Voordat we naar huis gingen zijn we nog even met z’n allen de zee in gesprongen, en natuurlijk werd Anneroos weer met kleren en al de zee ingesleurd! Dus die hebben we maar uitgetrokken en gewoon gezellig verder gaan zwemmen! Ja dat kan ik Kampen niet, even de IJssel in springen na een gezellig avondje stappen!
Ben vrijdag naar Najib Amhali geweest. Was zo ontzettend leuk! We waren gelukkig op tijd om een beetje normale plaatsten te veroveren! Er waren meer kaartjes verkocht dan dat er stoelen waren..! De show was heel erg leuk! Heb helaas geen foto’s kunnen maken.. Mijn oplader van de batterijen is weer eens kapot.. Dus helaas! Maar het was echt grappig om hem een keer in het echt te zien.
Zo dadelijk ga ik naar het vliegveld mama en Bartha ophalen! Moet eerst even sleutelen aan de auto… Maar dat komt wel goed! Als ik terug kom in Nederland heb ik me toch een verstand van auto’s.. Dat wil je niet weten!
Tot het volgende verhaal!
04 November 2006 - 15:29
Karlijn:
Ik ken het accu probleem en ik zeg flink gassen haah!! Jammer dat je geen foto's hebt van Najib!!!We kunnen wel een xtje in de zomer de ijssel in springen!!Ideetje haah!! Lieve schat doe rustig aan en ik spreek je xxxx -
05 November 2006 - 09:47
Lotje:
De Wet & Wild?? uhhhhhhhhh volgens mij moet ik als 'n speer richting Curacao, dit klinkt echt als 'n tent voor mij. Hebben ze Martini??!! Ach ja, ik drink wel un borreltien tuus...
Succes met alles Koosje, ik hou me hart vast met dat skeurbakkien van oe!
Kuskus Lot & Willem -
05 November 2006 - 12:27
Lieve Anne:
Je papa was hier net, je broertje weggebracht, en hij vertelde dat mama en barthe veilig zijn geland op Curacao,gelukkig en nou nog meer genieten. Je papa is een hele week alleen, beetje zielig hoor. Maar hij vindt het zelf niet zo erg. Geef je mama een lekkere knuffel en neem er zelf ook een. Dikke kus
Tanti
05 November 2006 - 18:14
Clau:
Dag an!
Leuk man Najib!Lijkt mij ook erg leuk om een keer heen te gaan!En wat rot van je oren hopen dat het nog goedkomt, balen ook dat je nu niet kunt duiken,Echt super dat je moeder er nu is! Geniet ervan en tot snel maar weer!!!
Kus clau -
06 November 2006 - 10:45
Jolietje:
Hey koosje!
balen dat je niet mag duiken zeg! Tja die oren hè, ik weet er alles van! Leuk om te lezen wat je daar allemaal uitspookt;)! Ik zie het ook wel zitten op zo'n tropisch eiland, ja doe mij maar een ticket to the tropics!! Gezellig dat Truusje en Bartha er nu zijn! Doe ze maar de groetjes en drink maar een lekkere martini en de Wet en Wild met Truusje en Bartha!! Veel plezier nog en hopen dat je auto nog heel blijft!
Kus Jolietje -
06 November 2006 - 14:20
Fliefting:
He koosje,
Ja soms zit het mee en soms zit het tegen...maar gelukkig is Truusje er nu! Dat maakt vast een hoop goed.Ik spring ook regelmatig de Waal in na een avondje stappen, lekker verfrissend. Najib,leuk hoor. Ja, tante Yvon en ik hebben destijds ook geweldig genoten van Henk Westbroek met zijn vette pens! hahaha, het gaat er dus wel op vooruit daar!Nou, ik zou zeggen tranquila tranquila dan ben je er zo weer bovenop.
Liefs, Fleur -
06 November 2006 - 18:18
Annemiek:
Wat weer een leuk verhaal! Vast een gezellige oppepper nu je moeder en tante er zijn! Heel veel plezier!! Geniet ervan!
Kus, Anne
06 November 2006 - 20:10
Ellen:
Hee Roos!! Wat een verhalen weer! Super dat mama en Bartha komen, geniet er lekker van dame!! Liefs Ellen